O Nama

Verujemo da efikasno grejanje mora biti dostupno svima. Ova ideja je u srcu onoga što radimo u kompaniji Mareli Sistems.
Nastojimo da proizvodimo kvalitetne proizvode, istovremeno pokušavajući da održimo pristupačne cene, tako da svako može ostvariti svoj san .

Mi u kompaniji Mareli Sistems imamo kompletan asortiman ekoloških proizvoda visokih performansi – peći na pelet, kotlova na pelet i gorionika na pelet.

Tokom poslednjih 11 godina našeg postojanja stekli smo iskustvo i znamo kako da ga primenimo u razvoju novih proizvoda i dizajna. Imamo visokotehnološke mašine koje garantuju ponovljivost i preciznost. Korišćenje naših proizvoda maksimalno olakšavamo našim kupcima. Cilj nam je da se neprestano razvijamo sa sve većom potražnjom za efikasnim i ekološki prihvatljivim grejanjem. Ponosni smo što smo Bugarska kompanija i svaki proizvod koji napravimo garantovano je „Proizveden u Bugarskoj“.

Kvalitet i zaštita životne sredine teme su koje shvatamo vrlo ozbiljno. Svi naši proizvodi se redovno ispituju i zadovoljavaju najviše međunarodne standarde za emisiju štetnih gasova. Energetska efikasnost naših proizvoda kreće se od A + do A ++.

Cilj naše kompanije je da kupcima pruži proizvode visokog kvaliteta po pristupačnim cenama. Prateći tržišne trendove, u mogućnosti smo da ponudimo optimalna, ekonomična i efikasna rešenja za grejanje. Zahvaljujući ovome i kontinuiranoj profesionalnosti našeg tima,  uspešno prodajemo svoje proizvode u više od 18 zemalja.


Glavne osobineNaše kompanije

Razvoj - inovacije
Dizajn
Ekološki standardi
Proizvedeno u EU

Proizvodni procesu kompaniji Mareli


Galerija našeKompanijei mašine koje koristimo