KAMINI ONYX HYDRO

Kamin na pelet model ONYX je novi model kamina na pelet proizvođača Mareli. U odnosu na prethodne modele kamina PS i PSN kod modela ONYX se turbulatori u kotlu takoreci čiste sami!

  • 12 kW
  • 18 kW
  • 24 kW
  • 30 kW
Očisti

Šifra proizvoda ONYXH Kategorija Oznake ,

Onyx Hydro serija kamina na pelet Mareli savršena je kombinacija stila, dizajna i kvaliteta. Sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, upotreba kamina je vrlo jednostavna i uz minimalno održavanje.

Prisustvo preciznog termostata osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu. Takođe imate mogućnost izbora iz širokog spektra boja koje najbolje odgovaraju vašem dizajnu enterijera. Paljenje se postiže keramičkim grejačem koji u roku od nekoliko sekundi upali pelet. Plus, dodatak senzora koji kontrolišu proces sagorevanja, temperaturu vode kao i izlazne gasove, što je dodatna garancija za sigurnost proizvoda na radu. Proizvodnja ONYX HYDRO serije kamina na pelet Mareli zadovoljava sve evropske standarde i zahteve u odnosu na životnu sredinu. Zahvaljujući upotrebi inovativnih tehnologija poput modulacije goriva sa 5 brzina, proizvod postiže vrlo visoku efikasnost i niske emisije CO ispuštenih u atmosferu. Svi proizvodi imaju dvogodišnju punu garanciju. Bez obzira na to da li grejete svoj stan, kuću ili kancelariju, uvek ćete pronaći proizvod koji odgovara vašim potrebama i budžetu , kvalitet je zagarantovan i nema premca. Naš tim je u potpunosti dostupan da vas savetuje u bilo kojoj situaciji. Svaki proizvod je testiran u skladu sa evropskim standardima kvaliteta.

Različite boje za svaki enterijer :

Jedna od glavnih karakteristika ONYX HYDRO u odnosu na predhodne modele je mehanizam za samostalno čišćenje turbulatora. Turbulatori u kotlu se takoreći čiste sami! Poseduje mehanizam tj motor za samo čiscenje turbulatora u kotlu, ekran osetljiv na dodir takozvani touch screen displey u boji, mogućnost dnevnog, nedeljnog i vikend programiranja. Tajmer, meni na srpskom jeziku. Spremnik koji se zatvara vakumski (nemogućnost pojavljivanja povratne vatre).

Garancija na kazan 5 godina, na elektroniku i ostale komponente 2 godine.

Cena je sa integrisanom cirkulacionom pumpom i ekspanzionom posudom.

Efikasnost

Niska potrošnja
energije

Brzo zagrevanje
samo nekoliko minuta

Niska potrošnja
peleta

Jednostavno korišćenje

Jednostavan
kontrolni panel

Laka instalacija
na bilo kom mestu

Brzi start
(paljenje)

Koristi svaki
pelet A klase

Glavne karakteristike

Napravljen za skoro
potpuno samostalan rad

Precizna
termostatska kontrola

5 nivoa brzine
dodavanja peleta

Maksimalna
izlazna snaga

Proizveden po visokim
Evropskim standardima kvaliteta

Ekološki prihvatljiv proizvod

Ekološki prihvatljiv
proizvod

Niska emisija
gasova

Vrsta Kamin na pelet
Tip Sa vodenim kazanom
Snaga 12 kW, 18 kW, 24 kW, 30 kW
Raspoložive boje Bela, Bez, Crna, Crvena, Siva
Maksimalna kubatura 12kw -210 m3
18kW – 350 m3
24kw – 500 m3
30kW – 600 m3
Efikasnost 92 %
Potrebna vuča (cug) dimnjaka 20 Pa
Električno napajanje 220V / 50Hz
Gorivo Pelet ф6-ф8
Nema datoteka za preuzimanje

Privacy Preference Center