SERIJA KAMINA PS

Kamini na pelet model PS najprodavanija serija kamina marke Mareli

  • 13 kW
  • 18 kW
  • 24 kW
  • 30 kW
Očisti

Šifra proizvoda PS Kategorija Oznake ,

PS serija kamina na pelet Mareli savršena je kombinacija stila, dizajna i kvaliteta. Sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, upotreba kamina je vrlo jednostavna i uz minimalno održavanje.

 

Topao, udoban i prijatan dom.

Serija PS kamina na pelet Mareli savršena je kombinacija stila, dizajna i kvaliteta. Sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, upotreba kamina je vrlo jednostavna i uz minimalno održavanje. Prisustvo preciznog termostata osigurava savršenu kontrolu temperature uz to imaju mogućnost povezivanja sa preciznim sobnim termostatom, koji osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu. Odabir boje koja odgovara vašem enterijeru je opcija koju svaki kupac može iskoristiti. Automatsko paljenje peleta postiže se uz pomoć keramičkog grijača i traje svega nekoliko sekundi. Tajmer na kotlu omogućava dnevno, nedeljno i vikend podešavanje vremena paljenja i gašenja kotla. A veliko staklo i vatra u kaminu će još više doprineti toplini vašeg doma. Plus dodatak senzora koji kontrolišu proces sagorevanja, temperaturu vode kao i izlazne gasove, što je dodatna garancija za sigurnost proizvoda na radu.

Proizvodnja PS serije kamina na pelet Mareli zadovoljava sve evropske standarde i zahteve u odnosu na životnu sredinu. Zahvaljujući upotrebi inovativnih tehnologija poput modulacije goriva sa 5 brzina, proizvod postiže vrlo visoku efikasnost i niske emisije CO gasova ispuštenih u atmosferu. Svi proizvodi imaju dvogodišnju punu garanciju.

Bez obzira na to da li grejete svoj stan, kuću ili kancelariju, uvek ćete pronaći proizvod koji odgovara vašim potrebama i budžetu – kvalitet je zagarantovan a odnos cena i kvaliteta je neuporediv. Naš tim je u potpunosti dostupan da vas savetuje u bilo kojoj situaciji. Svaki proizvod je testiran u skladu sa evropskim standardima kvaliteta.

Različite boje za svaki enterijer :

 

Serija PS je najprodavanija serija kamina na pelet Mareli na nasem trzistu i iz tog razloga je fabrika Mareli model PS-18 unapredila otvorom za ciscenje sa prednje strane kotla cime je Vaše angažovanje svedeno na minimum. Zaboravite na šrafove i raznorazne alatke koje su Vam ranije bile potrebne kako biste dosli do revizionih otvora, modeli PSserije su toliko jednostavni za održavanje da ono moze biti povereno bilo kom članu porodice. Jednostavnim povlačenjem pepeljare unapred dolazite do revizionog otvora i izvlačenjem pepela iz njega Vaš kamin je za svega par minuta spreman za rad.

Kamin je sa integrisanom cirkulacionom pumpom i ekspanzionom posudom.

Efikasnost

Niska potrošnja
energije

Brzo zagrevanje
samo nekoliko minuta

Niska potrošnja
peleta

Topao, udoban i prijatan dom

Savršen vazduh i
toplotni komfor

Kontrolisano
termičko okruženje

Zagrevanje cele
kuće sa jednog mesta

Sa ugrađenim
kazanom

Predivan pogled
na plamen

Bez rizika od
dima u sobi

Jednostavno korišćenje

Jednostavan
kontrolni panel

Laka instalacija
na bilo kom mestu

Brzi start
(paljenje)

Koristi svaki
pelet A klase

Glavne karakteristike

Napravljen za skoro
potpuno samostalan rad

Precizna
termostatska kontrol

5 nivoa brzine
dodavanja peleta

Maksimalna
izlazna snaga

Proizveden po visokim
Evropskim standardima kvaliteta

Ekološki prihvatljiv proizvod

Ekološki prihvatljiv
proizvod

Niska emisija
gasova

Vrsta Kamin na pelet
Tip Sa vodenim kazanom
Snaga 13 kW, 18 kW, 24 kW, 30 kW
Raspoložive boje Crna, Crvena, Krem, Siva
Maksimalna kubatura 13kw -220 m3
18kW – 350 m3
24kw – 500 m3
30kW – 550 m3
Efikasnost 92 %
Potrebna vuča (cug) dimnjaka 20 Pa
Električno napajanje 220V / 50Hz
Gorivo Pelet ф6-ф8

KARAKTERISTIKE KAMINA 18 - 30 kW

DETALJNE KARAKTERISTIKE PS 18 , PS 24 , PS 30

Privacy Preference Center